Keresés
  • White Magic Hair

Modern hajvágás Győr DeLux szalonjában!

Frissítve: 2021. márc. 1.

A hajvágás egy tipikusan olyan dolog, amit nem bíz akárkire az ember, hiszen bár a haj visszanő, arra bizony nem keveset kell várni, hogy újra a neked tetsző formában tündököljön. Nem beszélve arról, hogy nem kevés alkalommal fordul elő az, hogy te csak egy kis igazítást kérnél, mégis jóval rövidebb hajjal távozol a helyszínről. Nos, a hajvágás Győr DeLux szalonjában egyáltalán nem itt kezdődik. Először megbeszéljük, mit is szeretnél, közösen kitaláljuk, milyen fazon állna neked a legjobban és csak ezután kezdjük el a munkát. Mert számunkra erről szól a fodrászat Győr központjában!


Hajvágás Győr DeLux szalonjában, személyiséghez illő frizura
Hajvágás Győr DeLux szalonjában, személyiséghez illő frizura

Ilyen egy hajvágás Győr nem mindennapi hangulatú szalonjában!


Ha szeretnél egy vagány, az arcodhoz és a stílusodhoz leginkább passzoló frizurát, akkor a mi fodrászollónkra bátran rábízhatod magad. Legyen szó egy egészen egyedi rövid hajról vagy a hosszú hajzuhatagod frissítéséről, ránk számíthatsz! A nálunk dolgozó szakemberek keze alatt ugyanis olyan frizurát álmodhatsz magadnak, amely tökéletesen tükrözi a személyiségedet. Ha egy komolyabb változásra vágy, mert meguntad az eddigi stílusodat, ha vágatnál egy frufrut vagy éppen növeszted a hajadat s csak a végén igazíttatnál egy kicsit, jó helyen jársz. . A White Hair Magic egy egyedi atmoszférájú fodrászat Győr belvárosához közel, ahol a dolgozók minden téren a maximumot nyújtják számodra.Nőket, férfiakat és gyerekeket is vár a fodrászat Győr központjában!


​Nálunk az egész család megszépülhet, hiszen fodrászaink a hölgyek mellett a szépülni vágyó férfiakat és a legkisebb vendégeket is szeretettel látják. Így akár közös családi program is lehet a hajvágás Győr eme nem mindennapi hangulatot árasztó szalonjában. Persze csak akkor, ha te is egy olyan helyre vágysz, ahol nem kell többé kompromisszumot kötnöd és pótmegoldásokkal időt töltened a hajaddal kapcsolatban. Akár konzervatív, akár vagányabb a stílusod, nálunk jó kezedben leszel és mindig önmagadat adhatod. Vagyis csak rajtad múlik, mit hozunk ki a hajadból.

Hajvágás Győr DeLux szalonjában, nálunk Te vagy a legfontosabb
Hajvágás Győr DeLux szalonjában, nálunk Te vagy a legfontosabb

Nálunk te vagy a legfontosabb!


Attól a pillanattól kezdve, hogy az előre megbeszélt időpontban megérkezel hozzánk, te vagy a legfontosabb. A szakember aki a hajadon dolgozik majd, csak arra figyel, hogy te milyen frizurára vágysz, milyen igényeid vannak és bátran kikérheted a véleményét is, ha nem vagy biztos a döntésedben. Sőt, csak örülünk neki, ha egy kicsit jobban megismerhetünk a nálunk töltött idő alatt, mert így biztosan a személyiségedhez leginkább passzoló frizura készül majd neked.


Egy jól eltalált hajvágás Győr szívében és úgy léphetsz ki az utcára, hogy biztosan másoknak is megakad rajtad a szeme. Annál pedig nincs jobb érzés, mint amikor egy kirakat üvegében meglátod magad és örömmel veszed tudomásul, hogy bizony nagyon jól nézel ki!

24 megtekintés0 hozzászólás