Keresés
  • White Magic Hair

Keratinos hajegyenesítés Győr extravagáns fodrászszalonjában!


sdasd
Keratinos hajegyensítés a White Magic Hair győri hajszalonban

A hajad nem göndör, de nem is egyenes. Az esik tincs így áll, a másik pedig természetesen pont a másik irányba kunkorodik és a hajformázókra is fittyet hány. Ha szeretnél végre megszabadulni a rakoncátlan hajszálaktól és elintéznéd a reggeli fésülködést néhány mozdulattal, akkor számodra a tökéletes megoldás a keratinos hajegyenesítés Győr egyik különleges fodrászszalonjában!

Keratinos hajegyenesítés Győr belvárosához közel!

A fodrászat Győr belvárosához közel, hamisítatlan DeLux környezetben található, ahol a modern és baráti hangulatot egyszerre élvezhetik az ide érkező vendégek. Egyik nagyon népszerű szolgáltatás itt a keratinos hajegyenesítés is. Ebben a bejegyzésben mindent összegyűjtöttünk, amit ezzel kapcsolatban tudnod érdemes.

A COCOCHOCO névre hallgató keratinos hajegyenesítés nem károsítja a haj szerkezetét és nem tartalmaz olyan fixáló folyadékot, amely károsítaná a haj szerkezetét.
COCOCHOCO névre hallgató keratinos hajegyenesítés

Mit nyújt számomra ez az eljárás?

A COCOCHOCO névre hallgató keratinos hajegyenesítés nem károsítja a haj szerkezetét és nem tartalmaz olyan fixáló folyadékot, amely károsítaná a haj szerkezetét. A művelet elvégzéshez mindössze a természetes anyagokat tartalmazó keratinra és egy speciális, mélytisztító samponra lesz szükség. A kezelés lényege, hogy olyan új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, amely által sokkal csillogóbb, fényesebb és puhább lesz. A titok egyébként az, hogy a keratin fő összetevője egyébként a hajban és a körömben megtalálható alapvető fehérje. A folyamat maga a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 – 3 órát vesz igénybe. Amikor elkészültünk a kezeléssel, zárásként a hajat 220 °C-os hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát és simává varázsoljuk.

Mennyi idő után látható a végeredmény?

A keratinos kezelést követően az eredmény azonnal látható és kézzel tapintható. A haj gyönyörű fényes lesz és nagyon puha. Vagyis egyáltalán nem kell várnod arra, hogy te magad is megtapasztalhasd az eredményt.

Mennyi ideig marad egyenes és szép a haj?

Ha betartod az utasításainkat, akkor 3-4 hónapig garantáltan tartósan egyenes és gyönyörű marad a hajad. Ráadásul tartós javulást is eredményez a hajszerkezetben, ha a megfelelő periódusokban ellátogatsz hozzánk. Ha keratinos hajegyenesítést szeretnél Győr egyik extravagáns fodrászszalonjában, ide kattintva bővebben is informálódhatsz a szolgáltatással kapcsolatban.

Úgy hallottam, hogy csak festetlen, ép hajon alkalmazható mindez!

Ez a kezelés – ellentétben több más típusú, hasonló eljárással - minden fajta hajra alkalmazható, így a természetes mellett a festett, dauerolt, szőkített vagy akár erősen roncsolt haj sem jelent akadályt ebből a szempontból. Sőt, mivel a keratin egy olyan természetes anyag, amely visszaadja a haj képességét arra, hogy javítson a szövetszerkezetén és az állapotán, még jót is tesz, ha sérült a hajad.

Mindezek alapján bátran kijelenthető, hogy ha gyakran rakoncátlankodik a hajad és úgy érzed, amire szükséged van az egy fodrászat Győr környékén, akkor most a legjobb helyen jársz!

29 megtekintés0 hozzászólás