Keresés
  • White Magic Hair

Ha sérült a hajad, megoldás a hajújraépítés!

Bár nemrég mostál hajat és szépen igyekeztél is belőni minden egyes hajszálat, a frizurád leginkább semmilyen. Ráadásul akárhányszor belenézel a tükörbe, elsőre a töredezett hajvégek szúrnak szemet, pedig nem is telt el olyan sok idő azóta, hogy vágattál a végéből. A festés hamar kikopik, a göndör fürtjeid mintha kezdenének kiegyenesedni, ráadásul ezer éve nem indultál el hajgumi nélkül sehova. Ha ezek közül legalább egy állítás a te hajadra is igaz, akkor valószínűleg amire szükséged van, az a hajújraépítés!


Hajújraépítés, semmihez sem hasonlítható hajmegújító hatás
Hajújraépítés, semmihez sem hasonlítható hajmegújító hatás

Már attól magabiztosabb leszel, ha ébredés után belenézel a tükörbe és meglátod a gyönyörű hajzuhatagodat, ami csak arra vár, hogy kifésüld és teljes fényében pompázhasson. Ez pedig a nap folyamán csak fokozódik, akárhányszor elsétálsz egy tükröződő felület előtt vagy bezsebelsz néhány elismerő bókot. Ha te is vágysz erre az érzésre, akkor amit keresel, az a fodrászat Győr szívében, ahol a négy lépéses hajújraépítés után pontosan így töltheted el minden egyes napodat.Mit érdemes tudni a hajújraépítés technológiáról?


A JOICO márka által megálmodott szolgáltatás ez, amelynek lényege, hogy a hidrolizált haj keratin proteinjének hatékonyságára épít. Mivel ez tartalmazza azt a tizenkilenc aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ezáltal kompatibilis a haj szerkezetével, gyakorlatilag szemmel látható csodát képes művelni a hajjal már egy alkalom után is. Emellett olyan egyedülálló hatóanyagokat tartalmaz, mint a Quadramine Complex és a Bio-Advanced Peptide Complex, amelyek együttes ereje által semmihez sem hasonlítható hajmegújító hatás érhető el.


Fodrászat Győr városában, ahogyan Te szereted
Fodrászat Győr városában, ahogyan Te szereted

Nem csak a sérült hajjal tesz csodát!


Bár alapvetően roncsolt haj helyreállítására tervezték, a fentebb említett jótékony hatásoknak hála, a teljesen átlagos állapotban levő hajszálakat is élettel tölti meg, ráadásul kivétel nélkül bárkinél bevethető eljárásról van szó. Lehet száraz, vékony, göndör vagy festett a frizurád, minden típusra bátran alkalmazható. Ennek oka, hogy ez a technológia megjavítja a haj sérült keratinláncát, nedvességgel tölti fel a porózus kutikulát, erőt és tartást ad, valamint rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak. Ráadásul minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz, a festés vagy tartós hullámok is egészen új értelmet nyernek a hajújraépítés után. Már az első kezelés után ámulatba ejtő különbség érezhető, ráadásul a tied lesz a legerősebb, legegészségesebb, legszebb haj, amit csak el lehet képzelni!Fodrászat Győr szívében!


A jó hír az, hogy nem kell messzire menned, ha hajújraépítés a cél, hiszen szalonunkban mindezt igénybe veheted. Vár téged a különleges hangulatú fodrászat Győr belvárosában, ahol négy lépésben teljesen újjá varázsoljuk minden egyes hajszáladat és olyan csillogó, egészséges és puha lesz a hajkoronád, amiről mindig is álmodtál.

20 megtekintés0 hozzászólás