Keresés
  • White Magic Hair

Egy jó fodrász Győr szívében? Megtaláltad!

Nem könnyű olyan embert találni, akire szívesen rábízza az ember a haját, legyen szó akár vágásról vagy festésről. Hiszen a haj tulajdonképpen egy korona, amely sok mindent elárul valakiről és hatalmas szerepe van az első benyomás kialakításánál is. Ha szeretnéd, hogy e téren kifogástalan legyen a megjelenésed, akkor amire szükséged van, az egy fodrász Győr szívében. Nos, mi rögtön több profi szakemberrel is szolgálni tudunk. A White Hair Magic egy DeLux stílusú fodrászat Győr belvárosához közel, ahol a dolgozók minden téren a maximumot nyújtják számodra. Itt annyit vágunk a hajadból amennyit te szeretnél és olyan árnyalatú lesz a festés, amilyet elképzeltél. Vagyis ez nem csak egy fodrászat Győr szívében, hanem egy olyan hely, ahol te és a te hajad a legfontosabb.

fodrászat Győrben white magic hair
Fodrászat Győr szívében, ahol Te és a hajad a legfontosabb!

Fodrász Győr szívében a család minden tagjának


Ebben a nem mindennapi hangulatú fodrászatban Győr központjához közel egy helyen szépülhet a család összes tagja. A hölgyek a szalon által kínált számos különböző kényeztető élmény mellett a hajfestés legújabb technikáit vehetik igénybe, a még tökéletesebb megjelenésért pedig a hajbotox és a hajújjáépítés felel. Az urak és a gyerekek szintén a legtrendibb frizurákkal távozhatnak tőlünk. Vagyis akár kellemes családi program is lehet a szépítkezés, ha egyszerre foglaltok hozzánk időpontot.Prémium minőség úgy, ahogy elképzelted


Ha régóta vágyad, hogy rátalálj egy olyan helyre, ahol nem kell többé kompromisszumot kötnöd és pótmegoldásokkal időt töltened ha a hajadról van szó, akkor most bizony megérkeztél. Ez a fodrászat Győr környékéről minden szépülni vágyót szeretettel vár. Akár konzervatív, akár vagányabb a stílusod, nálunk jó kezedben leszel és mindig önmagadat adhatod. Vagyis csak rajtad múlik, mit hozunk ki a hajadból. Lehetsz ragyogó szőke, dögös vörös, csillogó barna, álmodhatsz rövid, hosszú, göndör vagy egyenes hajat, tőlünk megkaphatod a lehető legmagasabb minőségben. Hiszen ez nem csak egy fodrászat Győr szívében, hanem egy hely, ahol te vagy a legfontosabb.Helyreállítjuk a hajad szerkezetét


Ha úgy érzed, sehogy sem áll a frizurád és ráférne egy nagy adag törődés, akkor is várunk szeretettel, hiszen számos kezelésünk kifejezetten a sérült hajszerkezetek helyreállítását célozza meg. Így újra hordhatod majd kiengedve a hajad és bátran belenézhetsz akár az utcán járva-kelve tükröződő felületekbe is, az eredmény magáért beszél majd.

fodrász Győr white magic hair
A győri fodrászat vár sok szeretettel, ha úgy érzed, sehogy sem áll a frizurád és ráférne egy nagy adag törődés.

Nem hagyunk magadra az elképzeléseddel


Legyen szó kisebb vagy nagyobb változtatásokról a hajadon, mi nem hagyunk magadra az elképzeléseiddel. Ha nem vagy biztos abban, hogy jól állna egy másik szín vagy egy új fazon, mi segítünk a döntésben. Így minden esetben megtaláljuk azt, amire vágysz és tele önbizalommal, elégedetten távozhatsz a szalonból. Ezt pedig garantáltan mások is észreveszik majd.


Vagy ha úgy gondolod, amire szükséged van egy fodrász Győr szívében, akkor most van egy jó hírünk, egyetlen időpont foglalásra vagy az új, általad álmodott külsőtől.


36 megtekintés0 hozzászólás