Keresés
  • White Magic Hair

A hajfestés mesebeli világa Győr szívében

A hajfestés tipikusan olyan dolog, aminek elvégzését nem bízza akárkire az ember, hiszen már egy árnyalatnyi különbség is nagyon sokat jelenthet. Ráadásul az egyszínű festés mellett ma már számos más típusú megoldás is elérhető, amelyek segítségével teljesen természetes hatás érhető el, de kívánság szerint extrém megoldások is megvalósíthatók általuk. Ha amire szükséged van, az egy fodrász Győr szívében, aki úgy bánik az ecsettel akár egy művész, akkor most jó helyen jársz!


hajfestés, fodrász győr

Egyszínfestés


A hajfestés világában alap az egyszínfestés, amikor a hajad egy az egyben ragyogó szőke, fénylő barna vagy éppen szikrázó vörös. A színkeverési technikájának sokszínűsége eléd varázsolja az árnyalatok szinten végtelen palettáját. A te egyetlen feladatod pedig az, hogy kiválaszd a hozzád leginkább passzoló színt.Ombre és Sombre, a színátmenetes megoldások


Ezeknek a hajfestés eljárásoknak a lényege, hogy a haj színe a hajhossz közepéből a hajvég felé világosodik vagy sötétedik egészen addig, míg teljesen más árnyalatú nem lesz, mint a fejtetőn. Az obmre esetében felülről lefelé világosodik. A bronde például a barna árnyalatokkal játszik, míg a ronze esetében a szőkéből vörössé válik a haj. A sombre esetében kevésbé nagy kontrasztról van szó, kevésbé alakul ki a „lenőtt hatás”.


Balayage, French balayage, a természetesség zálogaiA balayage hajfestésnél egy úgynevezett sepregető technika segítségével elérjük, hogy a sötét és világos tincsek sokféle árnyalat játékával fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig. A balayage alapvetően végezhető akár extrém színekkel is, a french verziójának lényege azonban a természetesség megteremtése. Legyen szó meleg őszi árnyalatokról, aranyló karamellről vagy csokibarnáról.


hajfestés, fodrász győr

​Flamboyage, a fentiek találkozása


Ahol az ombre és a ballayage találkozik, ott alakul ki a flamboyage, amelynek lényege, hogy az új hajszín a haj közepe körül kezdődik, azonban a kiválasztott tincseknek csak a felső rétegét festi meg, egészen különleges hatást érve el ezzel.Illuminage, az ámulatba ejtő megoldás


E hajfestés technika segítségével lágy átmenetet tudunk képezni a hajtő és a hajhossz között, amely által úgy finomíthatók a vonások, hogy közben lágy kontúrok segítségével felhívja a figyelmet az arcra. Ennek brazil változatában ez a kontúr már sokkal erőteljesebb, sőt, ebben az esetben előfordulhat határozottan kontrasztos hajtőárnyalás is, akár hideg és meleg árnyalatok verzióit bevetve is.Számos más típusú varázslat


A fentiek mellett még számos egyéb hajfestés technika is létezik, amelyek segítségével más-más hatás érhető el a végeredménynél. A root shadow és a smodge esetében például egyfajta természetes lenövés érhető el, vagyis például ha barnából szőke szeretnél lenni, de nem szeretnél minden héten felkeresni egy fodrászt Győr belvárosában, akkor ez az eljárás a megoldás.


A koronafény esetében is hasonló a technika, viszont ebben az esetben akár extrém árnyalatokban is gondolkozhatsz. Viszont ha szolidabbra vennéd a figurát, akkor jöhet a halvány melírcsíkokkal dolgozó copacabana vagy babylights vagy a dúsabb hatást elérő shautch.


Ha a fentieket olvasva úgy érzed, teljesen elvesztél a hajfestés technikák között és jól jönne egy kis iránymutatás, akkor amire szükséged van, egy profi fodrász Győr szívében. Szalonunkban ugyanis nem hagyunk magadra a dilemmáddal, segítünk megtalálni azt a hajfestés eljárást, amely által a személyiségedhez leginkább passzoló frizura álmodható meg.

29 megtekintés0 hozzászólás