TARTÓS KERATINOS HAJEGYENESÍTÉS

white-magic-győr-fodrásszalon-tartós-ker

A COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés nem károsítja a haj szerkezetét.

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

Kizárólag a mélytisztító samponra (Cuticula nyitáshoz), valamint a keratinra van szükség. A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz.

Keratinunk természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. Holt-tengeri tápláló kivonatokat.

Garantáltan 3-4 hónapig tartósan egyenes és gyönyörű marad a haj, a megfelelő termékek és utasítások betartása mellett. Azoknál a vendégeknél, akik már többször jártak a COCOCHOCO keratinos kezelésén, látványosan javult hajszerkezetük állapota. Továbbá más tartós hajegyenesítőkkel  ellentétben, a COCOCHOCO kezelése után később is élettel teli, puha marad a haj.

A kezelés minden fajta hajra alkalmazható:

Természetes, Festett, Dauerolt, Szőkített, Erősen roncsolt hajra egyaránt.

A COCOCHOCO Original Keratinos hajegyenesítő, - már elérhető győrben - olyan fejlett eljárás, amely a hajszálait egészségesen fénylővé és selymessé teszi. Alkalmazása a keratin nevű összetevőn alapul, ami a bőrben, a hajban és a körömben megtalálható alapvető összetevő fehérje. A keratin természetes tápanyagforrás, amely a haj számára visszaadja a képességet, hogy önmaga visszaállítsa fényességét, vitalitását, kondicionáltságát és puhaságát.

 

Intenzív kondicionáló gyógyhatása révén megerősíti a hajat. Megvédi a hajat a szerkezetében ért károsodásoktól. A hajat minden egyes kezeléssel lágyabbá és egészségesebbé teszi. Lerövidíti a hajformázás idejét és megkönnyíti a hajszárítást.

Az alkalmazási folyamat a haj hosszától és vastagságától függően 1,5 és 3 óra közötti időtartamot vesz igénybe.

A termék használatát követően a hajat 220°C-os hajvasalóval vasaljuk át, hogy megtartsuk a nedvességtartalmát és simává varázsoljuk.

A keratinos kezelést követően azonnal észrevesszük a végeredményt: a haj fénylik és élettel teli.

A kezelés egyaránt alkalmazható kezeletlen és vegyszerekkel kezelt (színezett, dauerolt, nyugodt, melírozott és szőkített) hajra.

A COCOCHOCO Pure kezelés - már elérhető győri fodrász szalonunkban - a hajnak még nagyobb lágyságot és csillogás biztosít, hosszan tartó hatással. A nagy arányban természetes keratin-fehérjét tartalmazó Cocochoco Pure összetételét kifejezetten a nagyon sérült haj helyreállítására állították össze. Az olyan tiszta és természetes összetevők, mint a tiszta szilikon vagy a semleges víz biztosítják, hogy a keratin behatolhasson a haj tüszőibe, helyreállítsa a haj szerkezetét és újjáépítse a hajrétegeket. A tiszta összetevők használata által a hajvasalás alatt nem keletkezik gőz.