Delux fodrászat Győr városában kiváló győri fodrász csapattal

Üdvözlünk Benneteket Győr egyik legexkluzívabb fodrászatában!

 

JOICO győri fodrászatunkban egy helyen láthatjátok a hajfestés különböző fajtáit és technikáit, a legtrendibb férfi, női és gyermek frizurákat. Prémium minőségű keratinos hajegyenesítéssel, hajbotoxal és hajújjáépítéssel varászoljuk mégtökéletesebbé a megjelenésed.

 

Nincs többé kompromisszum, nincs többé pótmegoldás.

Tehát lehetsz Te mindig trendi, vagány, természetes vagy akár konzervatív, nálunk mindig megtalálod azt aki vagy, vagy aki éppen lenni szeretnél, és ami a fő, lehetsz mindig önmagad.

És ne feledd, ha bármilyen segítségre lenne szükséged a technika és a szín kiválasztásában, vagy a színek megfelelő kombinációjában, férfi és női fodrászaink készséggel állnak rendelkezésedre csodás győri fodrász szalonunkban. 

 

Így fodrászaink által megkaphatod a hőn áhított tökéletes és precíz színeredményt, formát, hosszúságot és azt a prémium minőséget, amit mi mindig képviselünk.

Delux fodrászat Győr városában - White Magic hair
fodrászat-győr-joico-hajfestés

Fodrászatunkban lehetsz ragyogó szőke, fénylő barna, vagy szikrázó vörös, a Joico hajfestékek színvilágának gazdagsága és győri fodrászaink színkeverési technikájának sokszínűsége eléd varázsolja az árnyalatok szinten végtelen palettáját.

Így nincs más dolgot, mint kiválasztani a számodra legközelebb álló hajszínt és indulhat a hajfestés!

a szeretnél fodrászatunkban egy hozzád illő, divatos, modern frizurát, amely tükrözi a személyiséged, bátran jelentkezz, férfi és női fodrászaink lépést tartanak a divattal.

Ha növeszted a hajad és csak egy hajvég frissítésre, igazításra vágysz, gyere el és a régi hajad ujjá varázsoljuk győri hajszalonunkban.

Ha imádod a rövid, vagány vagy praktikus és egyszerű rövid frizurákat, nálunk megtalálod azt, amit igazából szeretnél.

white-magic-hair-fodrászat-győr-női-hajvágás
white-magic-hair-fodrászat-gyor-szárítás

A nők egyik legnagyobb büszkesége a dús és gyönyörű hajkorona, amely önbizalommal és elégedettséggel tölti el a viselőjét.

Egy tökéletes beszárítás után a hajad légies, csodálatosan ragyogó és egészséges lesz, amitől megjelenésed teljes mértékűleg pozitiv irányt vesz.

Női haj beszárítás azonnal, akár bejelentkezés nélkül nálunk, White Magic Hair - Fodrászat Győr, Bercsényi liget 18. szám alatt.

A  COCOCHOCO Keratinos hajegyenesítés nem károsítja a haj szerkezetét.

NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET, mely fixáló folyadékként funkcionált korábban a kémiai eljárásoknál.

Kizárólag a mélytisztító samponra (Cuticula nyitáshoz), valamint a keratinra van szükség. A kezelés során új kötések keletkeznek a haj szerkezetében, a haj ezáltal erősebb, fényesebb, puhább és látványosan egészségesebb lesz.

Keratinunk természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. Holt-tengeri tápláló kivonatokat.

white-magic-győr-fodrászat-tartós-keratinos hajegyenesítés Győr
4-lépéses-haj-újraépítés-győr-fodrászat.

A  JOICO elsőként ismerte fel a hidrolizált haj keratin proteinjének fontosságát és a hatékonyságát, amely tartalmazza azt a 19 aminosavat, mely felépíti a hajszálainkat és ezáltal kompatibilis a haj szerkezetével.

Ez a haj legsérülékenyebb része, így ez gyengül meg elsőként.​

JOICO 4 lépéses hajújraépítés győri fodrászatunkban! Gyere el női vagy férfi fodrászainkhoz és próbáld ki még ma!

A professzionális TARTÓS HAJBOTOX kezelés győrben, melynek hatását akár 8-16 héten keresztül élvezheted. A kezelés hatására a haj gyorsabb növekedésnek indul, javul a haj textúrája, rugalmassá válik, nem töredezik és nem szárad ki.

Jelentkezz be fodrászatunkba tartós hajbotox kezelésre női vagy férfi fodrászaink egyikéhez, várunk Győrben a Bercsényi liget 18. szám alatt.

fodraszat-gyor-tartós-hajbotox-győr.jpg
alkalmi-frizura-győr-fodrászat.jpg

társasági események tökéletes belépőjeként szolgál az alkalomhoz illő gyönyörűen elkészített hajviselet. Csodálatos érzés, amikor frizuránkat különlegessé formálhatjuk.

 

Képzlej el egy fenséges kongyot, egy kibontott félig feltűzött gyönyörűen befésült, vagy egy itt-ott megtűzött trendin becsavart frizurát, mely oda vonzza bárki tekintetét. De válogathaszt a fonatok sokféle fajtájából is.

A lényeg az, hogy tökéletes legyen és a számodra legmegfelelőbb.

Győri fodrászatunk férfi és női fodrászainak fodrászművészete és gyakorlata megvalósítja számodra az elképzelt hajkoronát.

A  mai divatvilágnak köszönhetően a modern férfi számára is lehetőség nyílik a különböző stílusos és elegáns frizura trendek közül válogatni.

Férfi fodrászatunk Győrben a belváros szélén minden igényt kielégít!

A professzionális frizuratrendek bőséges kínálata elétek tárja a többféle hajhossz és stílus modern és trendi változatát.

fodrászat-gyor-férfi-hajvágás.jpg
gyerek-fodrászat-győr-gyerek-hajvágás.jpg

A gyermekek ápolt és rendezett  hajviselete számunkra szintén fontos feladat.

 

Ezért fodrászatunk gyermek hajvágással is foglalkozik győrben a belváros szélén található fodrászüzletünkben.

Célunk az, hogy mosolygó arccal teljen az idő és örömmel teli, elégedett, tekintettel készüljön el a kívánt remekmű.