CND KÖRÖM ÉPÍTÉS ÉS SHELLAC

A köröm színezése, díszítése és hosszabbítása szikrázó pillanatokat és kacér örömöket nyújt a fáradt és fakó hétköznapokon.

A köröm lehet egy hely, ahol több is lehetsz, ahol bátran játszadozhatsz a gyönyörű, csillogó színekkel, a különböző formákkal és a díszítés páratlan szépségével.

Győri szépség szalonunkban a körömépítés, színezés, díszítés és szépítés minden módját megtalálod.

Ebben nyújt számunkra segítséget a kiváló minőségű pérmium kategóriás CND. 

Közös munkánk tematikája az egészséges, divatos és gyönyörű köröm elkészítése. A CND folyamatosan új színekkel és festési technikákkal látja el a szekembereinket. Színei és mintái lépést tartanak a divattal és a vendégek igényeivel. Gazdag színvilága egyedi és vibrálóan fényes. Csillogó fénye hetekig tartós, nem kopik le.

A CND shellac és a creativ play egyedi és különleges. Sem az előkészítés, sem az eltávolítás során nem kell reszelni és bufizni, így a természetes körmök nem vékonyodnak el. A köröm hetekig fényes, természetes és sérülésmentes. 
A megoldás egy professzionális ápoló folyadék, amely kíméletesen és hatékonyan old le bármely CND anyagot a természetes körömről.

A CND 7 káros összetevő mentes, tehát nem okoz allergiát, nem tartalmaz: tolult, kámfort, formaldehidet, flaktálokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént, metil-etil-ketont (MEK).

Fontos összetevői és előnyei

Tartalmaz egy olyan polimert, amely kicsapodási réteget képez a magas fény érdekében. Tartalmazza a monomert, amely a tartósságot növeli. Tartalmaz egy olyan körömlakkokban használatos anyagot, amely biztosítja a formálhatóságot és a rugalmasságot.

extra-kényeztető-ajándék.jpg

Extra kényeztető ajándék

Győri műkörömépítő szalonunkban minden CND szolgáltatáshoz ajándékba adunk egy kétlépcsős kényeztető kézápolást.

 

Elsőként egy peeling a kezed elhalt hámrétegmentes, friss, üde érzetéért.

 

A második lépésként egy üdítő, nyugtató kézmasszázs következik tápláló anyagokban gazdag luxus kézápoló CND kézkrém segítségével. 

Várnak győri műkörmös munkatársaink szeretettel! :) 

Szalonnyitó akció

Nálunk ingyenesen kipróbálhatod a díszítés csodálatos világát, amelyben egyedivé válhatsz és kifejezheted saját egyéniséged, belső, akár titkos világod.

Profi műköröm készítő lányok várnak téged szépségszalonunkban, Győrben a Bercsényi liget 18. szám alatt.

szalonnyitó-meglepetés.jpg

CND ÁRAINK

Ha mind a 10 ujjadra kéred a díszítést, akkor az ára csak 1.500 Ft.

phone-icon.png

NYITVATARTÁSI IDŐ

SZERETETTEL VÁRUNK

H : 11:00 - 19:00

K - P: 9:00 - 19:00
Sz: 8:00 - 16:00
V: Zárva

phone-icon.png
  • Instagram